6 באפריל 2021

מוזמנים-ות: ״שעת נעילה״ | מפגש מיוחד לכבוד יום הזיכרון

ב-12/4 | איגוד הבמאיות והבמאים מזמין לאירוע מיוחד לכבוד יום הזיכרון: ״שעת נעילה״ – מפגש עם תסריטאי הסדרה רון לשם, והשחקנים ג׳וי ריגר ועומר פרלמן

לצפייה במפגש המלא בפייסבוק >>

איגוד הבמאיות והבמאים מזמין לאירוע מיוחד לכבוד יום הזיכרון, בו נארח את תסריטאי ושחקני-ות הסדרה ״שעת נעילה״. את המפגש ינחה הבמאי וחבר הנהלת האיגוד רני סער.

 

 

״שעת נעילה״ היא סדרת דרמה מלחמתית המשחזרת את ימי הקרבות הראשונים של מלחמת יום הכיפורים ברמת הגולן. הסדרה, שהופקה על ידי תאגיד השידור הציבורי ושודרה בשנת 2019 בכאן 11, שברה שיאים בנתוני הצפייה ונרכשה על ידי שירות הסטרימינג של HBO.

במפגש נשמע על תהליך הפיתוח והתחקיר הארוך לסדרה (עשר שנים!) ועל תהליך ההפקה המורכב הכולל עבודה עם טכנולוגיות מתקדמות, נשמע סודות עסיסיים מאחורי הקלעים, ונשאל – מה החיבור של היוצרים לנושא מלחמת יום הכיפורים ומדוע בחרו לצאת לדרך?

יום שני 12/4, בשעה 19:00, בזום 

    

בתמונות: רון לשם, ג׳וי ריגר (צילום: סלי בן ארי), ועומר פרלמן (צילום: מאיר כהן).

ההשתתפות חופשית, אך יש צורך להירשם מראש. לינק למפגש יישלח ביום האירוע למייל.

להרשמה >